Topphengte vinduer gir rikelig med muligheter til fritt å velge mellom mange typer insektnett, inkludert:

Vil du vite mer om hva de ulike produktene tilbyr, kan du se nærmere på de enkelte informasjonssidene eller lese vår sammenligning nedenfor:

Er det forskjell på insektnettene i fast ramme – som rullenett, plissé eller DUO-plissé?

Ja, og det kan være avgjørende for hvilken løsning du bør velge. For topphengte vinduer kommer våre fluenett i fast ramme med en liten lem, slik at du enkelt kan betjene vinduet og lukke det igjen. Den faste rammen trenger altså ikke å være en komplisert løsning og er også det eneste av våre produkter som kan leveres med spesialnett som Petnet (for dyreeiere) eller Pollennett (for allergikere).

Dersom du ikke trenger spesialnett, står du helt fritt til å velge. Beslutningen avhenger da først og fremst av hvilket rom nettet skal monteres i. For soverom, kontor eller oppholdsrom uten gardiner anbefaler vi DUO-plissé, da man da får insektnett og fluenett i ett og samme produkt. Hvis det ikke er nødvendig å holde lys ute, kan du enten velge det glatte rullenettet eller det elegante plissénettet, avhengig av hvilket utseende du synes passer hjemmet ditt best.

Er du i tvil om hvilken løsning du skal velge, har vi laget en veiledning som kan hjelpe deg med å ta den riktige avgjørelsen:

Kjøp fluenett, myggnett og insektnett til topphengte vinduer

Har du topphengte vinduer og plages av insekter, har vi i insektnett.com utviklet den perfekte løsningen!

Våre vanlige høykvalitets fluenett leveres med en lem for topphengte vinduer, slik at du enkelt kan få tilgang til håndtaket og åpne og lukke vinduet som normalt.

Insektnett-rammen monteres på innsiden av vinduet med 4–8 “vridere”, slik at hele insektnettet kan tas av for enkel rengjøring av insektnett og vindu, for eksempel når man vasker vinduer.

Som utgangspunkt leveres løsningen med standardnett, men du kan også velge enten Petnet hvis du har kjæledyr som kan finne på å skrape i nettet, eller Pollennett hvis du lider av allergi.

Som alternativer til denne løsningen kan du for topphengte vinduer vurdere:

I tillegg til vår elegante løsning med lem for topphengte vinduer har vi også utviklet smarte løsninger for andre vinduer, for eksempel:

Se en oversikt over våre vindusløsninger med insektnett her.

Ønsker du et insektfritt inneklima, kan du kontakte en av våre samarbeidspartnere i dag og bestille en profesjonell oppmåling. De kan møte deg for en prat om hvilken løsning som er den rette for deg.

Har du kjæledyr som må holdes innendørs? Eller pollen ute?

Alle våre produkter med fast ramme, som våre nett for topphengte vinduer, kan leveres med ekstra kraftig insektnett som tåler katte- og hundepoter. Les mer om Petnet her.

I tillegg til Petnet tilbyr vi også Pollennett, som stopper opptil 100 % av pollen fra å komme inn og bidrar til å forhindre allergiske reaksjoner innendørs.

Er du i tvil om hva du skal velge, ber vi deg kontakte en av våre samarbeidspartnere for personlig rådgivning.

Pris pr. vindue eller op til 1 m² aluminiumsramme med påmonteret glasfiber insektnet inkl. lukkelem.

Priser fra kr. 1 500,-

Kr. 1 200,- ekskl. mva.

Rammen og lukkelem leveres som standard i hvit (RAL 9010), men kan begge farges i så godt som enhver RAL-farge – les mer. Valgfri RAL-farge koster 30 % ekstra.

Petnet koster 375,- ekstra per m² (minimum 375,-).

Pollennett koster 475,- ekstra per m² (minimum 475,-).

Prisene inkluderer ikke montering/levering.

Kontakt gjerne en av våre samarbeidspartnere for et tilbud. De kan også komme og gjøre en profesjonell oppmåling, slik at du er sikker på at alt blir korrekt.