Gardiner til takvinduer trenger ikke henge og flagre slik at lys og insekter kommer inn på sidene! Vi tilbyr tre gode løsninger:

  • Rulleinsektnett
  • Plissert insektnett
  • DUO-plissé – for å holde både insekter og lys ute fra f.eks. soverommet

En av våre samarbeidspartnere kommer gjerne og måler opp til begge løsningene, slik at du er sikker på at alt blir helt perfekt. Les mer om de to typene nett her:

Hva er forskjellen mellom rullenett, plissert nett og DUO-plissé?

Alle våre produkter har en tettlukkende ramme som kan monteres på utsiden eller innsiden av vinduskarmen, avhengig av dine ønsker. Forskjellen på de tre er at rullenettet er flatt, mens plissénettet er plissert og dermed har et litt annet uttrykk. DUO-plissé kommer i tillegg med en innebygget blendingsgardin. DUO-plissé er derfor ofte det beste valget til for eksempel et soverom eller kontor der sollys kan forstyrre søvnen eller sjenere ved arbeid på datamaskin. I andre rom i huset, der det ikke er nødvendig med mørklegging, kan rulle- eller plissénett brukes til tak- og skråvinduer.

Du kan bestille profesjonell oppmåling for rullegardin til takvindu, skråvindu eller overlysvindu

Er du interessert i å høre mer om vår alt-i-ett-løsning for rullegardin, blendingsgardin og insektnett, er det bare å kontakte oss på e-post eller telefon for en uforpliktende prat, eller eventuelt bestille en profesjonell oppmåling fra en av våre samarbeidspartnere.