Standardløsningen som brukes i alle våre produkter som utgangspunkt, er et 1 mm tykt glassfibernett i sort farge.

Våre ordinære insektnett kjennetegnes ved at de er billige, holdbare, lette å rengjøre og svært fleksible i bruk.

Skal du kun holde insekter ute, er dette derfor ofte den beste løsningen.
For dyreeiere og allergikere tilbyr vi spesialnett som er mer motstandsdyktig mot kloring, eller mer finmasket og belagt med en spesiell overflate som gir nettene ytterligere egenskaper. Les mer om de to typene nett her:

Produkter med ordinært insektnett

Vårt standard insektnett installeres uten ekstra kostnad i alle våre faste rammer og rulleprodukter. Eneste unntak er plisserte produkter der nettet ikke kan brukes. Det er også denne typen nett vi bruker til profesjonelle formål, for eksempel når vi lager spesialløsninger for steder med sensitivt inneklima, som museer, produksjonslokaler og sykehjem, der insekter kan gjøre skade eller være til sjenanse.

Nedenfor ser du et utvalg av de mange forskjellige bruksmulighetene.

Industriporter, ventilasjon osv.

4. Nettet monteres med spline, som holder nettet på plads.

Har dere hvite insektnett?

Vi tilbyr ikke insektsnett i hvitt, og grunnen er veldig enkel: Det er nesten umulig å se ut av et hvitt nett, da det reflekterer alt lys. Så selv om det virker som en god idé å bruke hvite insektnett til dører, har vår (og kundenes) opplevelse vært så dårlig at det ikke gir mening å tilby det som et produkt.

De sorte nettene vi tilbyr, absorberer lys og reduserer innkommende lys med bare 3 % (for våre standardnett – noe mer for det kraftige Petnet og det finmaskede pollennettet).