Har du flotte sidehengte vinduer i huset ditt, for eksempel de stadig populære krysspostvinduene? Du får også insektnett til sidehengte vinduer, og vi tilbyr flere løsninger avhengig av dine ønsker:

Du kan lese mer om de ulike løsningene på sidene under, eller lese videre på siden, der du kan se video og priser.

Hva er forskjellen mellom faste rammer, rullenett, plissert nett og DUO-plissé-nett?

Enkelte forskjeller er det absolutt. La oss starte med de faste rammene: Dette er det riktige valget hvis du har kjæledyr og ønsker Petnet installert, eller dersom du ønsker Pollennett. Disse to nettypene er av sterkere kvalitet og kan derfor kun monteres i de faste rammene.

Dersom du ikke har noen av disse to begrensningene, står du fritt til å velge mellom alle fire løsningene. Rullenettet og plissénettet er først og fremst forskjellige i utseende, så det er mest en smakssak om du foretrekker det glatte standardnettet i rulleformat eller heller vil ha foldene som et plissénett gir. Det plisserte nettet slipper inn litt mindre lys enn standardnettet.

Ønsker du mulighet for mørklegging, for eksempel på soverommet, bør du velge DUO-plissé, slik at du kan stenge ute både insekter og lys om natten når du skal sove i fred.

Se kort video med demonstrasjon av våre faste rammer for sidehengslede vinduer.

Sidehengte vinduer kan også monteres med myggnett. Dette gjøres ved at rammen til insektnettet vårt monteres på innsiden av vinduet i en løpeskinne, som monteres i topp og bunn av vinduskarmen. Insektnettet kan dermed skyves frem og tilbake når vinduet skal åpnes eller lukkes.

Hold insekter ute – selv om du har sidehengte vinduer

De patenterte aluminiumsrammene med påmontert insektnett i glassfiber kan fjernes uten bruk av verktøy for enkel rengjøring av vindu og nett.

Våre insektnett er av meget høy kvalitet, og de er ekstremt slitesterke. I tillegg kan nettvinduene våre rengjøres med alle vanlige rengjøringsmidler. Nyt den friske luften uten bekymringer – med profesjonelt installerte insektnett.

Som en stor nordisk spesialvirksomhet innen insektnett/myggnett er du garantert kvalitetsprodukter hver gang.

Hvis du har andre typer vinduer i huset der insekter kan komme inn, kan du lese mer her:

Ta eventuelt en titt på hele utvalget av insektnett til vinduer.

Har du en hund, katt, marsvin eller andre kjæledyr, kan alle våre produkter med fast ramme leveres med det kraftige Petnet, som er bite- og klorebestandig.

Lider du av pollenallergi, tilbyr vi også Pollennett, som har finere masker og en spesiell overflatebehandling som hindrer nesten all pollen fra å komme inn i hjemmet og dermed kan redusere allergisymptomer betraktelig.

Kontakt en av våre samarbeidspartnere for profesjonell veiledning og montering av insektnett/myggnett til hjem og industri.

Ullas insektnett til sidehengte vinduer

Ulla Mikkelsen har vært en fornøyd kunde hos insektnett.com siden 2001, da hun og mannen hennes første gang fikk levert et fluenett fra oss. Da de skulle ha nye og større vinduer i 2021, var det nødvendig med nye fluenett, som selvfølgelig skulle bestilles fra insektnett.com. Her demonstrerer Ulla hvor enkelt det er å betjene nettet for sidehengte vinduer:

Pris per vindu eller opptil 1 m² aluminiumsramme med påmontert insektnett i glassfiber, inkludert løpeskinner.

Priser fra kr. 1 375,-

Kr. 1 100,- ekskl. mva.

Rammen leveres som standard i hvit (RAL 9010), men kan farges i så godt som enhver RAL-farge – les mer. Valgfri RAL-farge koster ~30 % ekstra.

Petnet koster 375,- ekstra per m² (minimum 375,-).

Pollennett koster 475,- ekstra per m² (minimum 475,-).

Prisene inkluderer ikke montering/levering.

Kontakt gjerne en av våre samarbeidspartnere for et tilbud. De kan også komme og gjøre en profesjonell oppmåling, slik at du er sikker på at alt blir korrekt.