Om insektnett.com

Insektnett.com ble etablert i 1994. Virksomheten tilbyr komplette løsninger innenfor fluenett, myggnett og insektnett til private og bedrifter. Vi holder til i de landlige omgivelsene ved Sjørring mellom Hobro og Viborg i Danmark hvor vi har samlet kontor, verksted og lager. Virksomheten drives av Allan Jensen som løpende sørger for å utvikle firmaet slik at Insektnett.com fortsatt vil være markedsdominerende i kraft av kvalitetsprodukter og service på et meget høyt nivå. Vi importerer alle produktene våre til fluenett, myggnett og insektnett fra USA og Nederland. Våre leverandører er «The RITESCREEN Company» fra USA og «Bruynzeel Home Products» fra Nederland. Leverandørene er kjente for å ha den beste kvaliteten på markedet.

Vi er i dag Danmarks største spesialvirksomhet innenfor fluenett, myggnett & insektnett til private, virksomheter og institusjoner. Virksomheten sysselsetter opptil 12 medarbeidere i høysesongen. Mange års erfaring med salg og montering av fluenett har gitt Insektnett.com sine medarbeidere en ekspertise og et servicenivå det ikke finnes maken til.

Allan Jensen foran bilen på kontor, lager og verksted i Sjørring, Danmark.

Insektnett.com

Her på Insektnett.com sin hjemmeside kan du se hvilke produkter vi tilbyr, og i ro og mak finne ut hvilke behov du har for hjemmet ditt. Insektnett.com har også en nettbutikk hvor du kan kjøpe en rekke produkter innenfor fluenett, myggnett og insektnett. Hvis du trenger reservedeler eller tilbehør til insektnettene dine, finner du det i Insektnett.com’s nettbutikk.

Insektnett.com selger fluenettdører og særdeles prisgunstige fluenettvinduer, men Insektnett.com er også leveringsdyktige på spesialfremstilte produkter til næringsmiddelindustrien og annen industrivirksomhet.  

Fremstilling

Amerikansk/Hollandsk industriell effektivitet kombineres med solid håndverk fra Jylland i Danmark.

På verkstedet vårt blir dørene og vinduene dine fremstilt av grundige og profesjonelle håndverkere ved bruk av aluminiumsprofiler og insektnett fra det amerikanske firmaet «The RITESCREEN Company*», samt den hollandske produsenten «Bruynzeel Home Products».

Bruken av aluminiumsprofiler gir forbløffende lette konstruksjoner, og nettet som brukes er så solid at det er vanskelig å rive i stykker!

Vi sørger også for montering av det ferdige produktet, og sørger for eventuelle avstandslister m.m., slik at du får en insektbeskyttelse som fungerer perfekt.

«*The RITESCREEN Company» ble etablert i 1948 og har en stab på 2 150 personer. Den høye kvalitetsstandarden på produktene fra «The RITESCREEN Company» og den mangeårige erfaringen har ført dette firmaet frem til en ledende posisjon på verdensmarkedet, noe som også fungerer som din garanti for et godt produkt.

Kontakt oss

+45 98 54 43 11
kontakt@fluenet.dk

Hobro Landevej 126
8830 Tjele
Danmark

Telefontider:
Mandag til torsdag 8:00-17:00
Fredag 8:00-15:00

Ring oss nå

Produksjonen i bilder

Vi har tatt med kamera ut til verkstedet, hvor Bjarne bygger insektnett tilpasset våre kunders vinduer og dører.

1. Bjarne mottar bestillingen og vurderer produktets type, størrelse, farge og eventuelle tilvalg.
2. Rammen er lagt opp med magneter, som sikrer at nettet er helt strukket ut når det monteres.
3. Nettet rulles over rammen.
4. Nettet monteres med en spline, som holder nettet på plass.
5. Overflødig nett kuttes av.
6. Det ferdige produktet inspiseres for å sikre høy kvalitet.

Hygiene & Rengjøring

Enkel rengjøring av vindu og nett

Både fluenettdører og fluenettvinduer vil med tiden bli støvete og skitne, og nettet vil med tiden også bli griset til med ekskrementer fra fluer og andre insekter.

Rammene til fluenettene våre er derfor konstruert slik at de kan demonteres og settes på igjen. Alle produktene våre kan rengjøres med alminnelig kjente rengjøringsmidler med en myk børste.

Les mer om vedlikehold, rengjøring og hvordan du får fluenettene dine til å være pene hele året.

Hva sier loven?

Fødevarestyrelsen og Sunnhetsstyrelsen stiller i dag store krav til hygienen hos virksomheter og i offentlige institusjoner.

Etter at smilefjesordningen ble introdusert i 2016, har man skjerpet kontrollen med hygienen enda mer. Bensinstasjoner, storkiosker, kantiner og matserving på institusjoner er ikke med i denne ordningen, men vil ha tilsyn fra Mattilsynet som normalt.

Hos Mattilsynet kan man få et nærmere innblikk i de mange kravene og reglene man skal forholde seg til, som for eksempel: «Vinduer som kan åpnes skal om nødvendig ha insektnett».  

Dessuten er det et krav om at «Vinduer, ventiler og luftekanaler er utformet slik at de hindrer tilgang av skadedyr som gnagere og insekter».

rengøring af fluenet

Contact to Listing Owner

Captcha Code