Hvilken løsning er den beste?

Det korte svaret er at det avhenger av dine behov. Her får du våre beste råd for å kunne velge riktig produkt selv.

Les videre her, hvor vi ut fra en rekke spørsmål vil hjelpe deg med å finne de beste løsningene for deg.

Står du fast underveis eller ønsker personlig rådgivning, er du alltid velkommen til å kontakte oss eller få besøk av en montør.

Har du kjæledyr?

Har du en katt, hund, undulat, rotte eller et annet kjæledyr som for alt i verden ikke får gå ut i dag og må nøye seg med å åpne vinduer og dører på gløtt? Hos Fluenet kjenner vi så altfor godt utfordringen med å måtte nøye oss med å bare åpne vinduene litt, eller lukke kjæledyrene inn i burene deres når sommervarmen kommer.

Vårt ekstra kraftige Petnet lar deg slippe inn frisk luft uten at kjæledyrene dine slipper unna. Nettet er klo-, nebb- og bittsikkert, slik at du trygt kan slippe ut katten, hunden og fuglen inne.

Fordi Petnet er kraftigere, passer det ikke inn i ulike rulleprodukter, og er dermed kun egnet for våre fastrammeprodukter, det vil si de av våre produkter som brukes til:

  • Sidehengslede vinduer (som åpner utover)
  • Topphengte vinduer (med utovervendt åpning)
  • Vipp og snu vinduer (med åpning innover)
  • Inngangsdører (utendørs installasjon)
  • Skyvedører (innendørs installasjon)

Spesielt for inngangsdører anbefaler vi, for å beskytte nettet mot barn, hunder og annet, å tilvelge et gitter.

Skal du ha mulighet for mørklegging?

For kontoret, TV-stua og soverommet kan det være greit å kunne stenge av for både insekter og lys – og samtidig ha fri tilgang til å åpne vinduet.

Til dette anbefaler vi vår DUO- plissé, en rullegardin med både insektnett og mørkeleggingsgardin i ett.

DUO- plissé monteres akkurat som våre andre rullegardiner med skinner, slik at det kan lukkes helt for både insekter og lys. Dette betyr også at den kan monteres i vinduer med helling og er derfor den perfekte løsningen for takvinduer.

Dobbeltdører eller vinduer?

skydedoer01
Skyvedør med insektnett

Har du doble dører/vinduer hvor du kun åpner på den ene siden vil en skyvedør eller et insektnett for sidehengte vinduer være å foretrekke. Her kan du enkelt skyve insektnettet til side for å få tilgang til vinduet eller døren.

Har du behov for tilgang til begge dørene vil vi i stedet foreslå en dobbel rulledør. Her er det montert en kassett med insektnett på begge sider av rammen, som enkelt kan rulles av og på igjen når du skal inn og ut.

Har du kjæledyr vil du, som nevnt tidligere, være begrenset til skyvedøren som er i en fast ramme, da Petnet ikke passer inn i kassetten med rullenettet.

Job_0594 II
Dobbel rulledør med myggnetting

Skal det bare være enkelt og lett å skjule?

Hvis du ikke har noen spesielle behov, men bare ønsker en praktisk løsning som kun skal være til rådighet i sommermånedene, som helst ikke skal være til bry resten av året: Da er vårt enkle rullenett løsningen for deg.

Denne rullegardinen med sitt tynne og diskrete insektnett gir mest mulig lys og er enkel å betjene: Et lett trykk på gardinen og den ruller seg opp igjen – se video for en demonstrasjon.

Spesielle ønsker eller behov?

Hos Fluenet.dk har vi mange års erfaring med installasjon av spesialløsninger innen insektbeskyttelse hos både privat- og bedriftskunder.

Har du ikke funnet en løsning som passer nettopp dine behov, eller har du spørsmål før du bestiller, er du mer enn velkommen til å kontakte vår kundeservice her: