Produktene våre kan leveres med en rekke ulike typer nett – som hver har ulike egenskaper. På sidene under kan du lese mer om hva slags nett vi tilbyr, og hvordan de skiller seg fra hverandre. Er du i tvil om hvilken type nett du skal velge, er du alltid velkommen til å ringe eller skrive oss for uforpliktende råd og veiledning om de ulike nettypene du kan velge. En av våre samarbeidspartnere kan eventuelt komme ut til deg og gjøre en oppmåling, slik at du er sikker på at alt blir korrekt.

Standard insektnett

Forsatsdør

Våre “vanlige” eller “standard” insektnett er laget av glassfiber. De kjennetegnes ved at de er billige, holdbare og enkle å rengjøre. Dette er den mest brukte nettypen i produktene våre.

Petnet

petnet

Har du et kjæledyr, som en hund eller katt, som kan finne på å sette klørne i insektnettet, anbefaler vi Petnet, laget av vinylbelagt polyester. Kjæledyrnettet er syv ganger sterkere enn vanlig insektnett.

Pollennett

Young asian woman blowing nose and sneeze into tissue paper while working with laptop at night, experiences allergy and flu symptoms, health care concept.

Lider du av allergi, har vi et finmasket nett med en spesiell overflatebehandling som stopper nesten alt av pollen fra å komme inn når du lufter ut.

Plissert insektnett

Plisse-horraam-S500-D-Wit

Vårt standard insektnett er også tilgjengelig som plissé, noe som gir et annet utseende og gjør nettet mer egnet til overlysvinduer og takvinduer. Hvis du liker måten det foldes sammen på, er det plisserte nettet det riktige valget.

DUO-plissé

DUO-PLISSE

Vil du kunne stenge insekter og lys ute? Da er våre DUO-plissé-insektnett den perfekte løsningen. Det er spesielt populært på soverom, kontorer og gamingrom der solen kan forstyrre.

Faste rammer

skydedoer01

Faste rammer kan monteres både inne og ute på alle typer vinduer. Du har fritt valg av størrelse og farge. Nett med fast ramme kan dessuten leveres med alle typer nett (Standard, Petnet og Pollennett).

Usikker på hva du skal velge?

Det er mange alternativer å velge mellom, og det kan være vanskelig å vite hvilket som passer til akkurat ditt hjem. Derfor har vi laget en guide som hjelper deg med å velge riktig løsning.