Handelsbetingelser

Vi håndterer tollbehandling og mva, prisen er slik du ser det på produktene.

Firmaopplysninger:

INSEKTNETT.COM
Hobro Landevej 196
DK-8830 Tjele
Danmark
Organisasjonsnummer: 928 579 646

E-post: kontakt@insektnett.com

Tlf: +45 98 54 43 11

 

Din ordre:

Når du har bestilt og mottatt produktene dine, vil du motta en ordrebekreftelse i e-posten din, som du blir bedt om å kontrollere. I enkelte tilfeller kan vi bli nødt til å kansellere bestillingen eller spesifikke produkter på grunn av leveringsfeil eller manglende opplysninger. I så fall vil vi kontakte deg.

 

Betaling:

Du kan bruke de mest alminnelige kortene (Visa, Dankort, Mastercard eller dele opp betalingen med Viabill), og vi trekker først beløpet for kjøpet når vi har sendt bestillingen.

Alle priser på nettbutikken er inkl. mva.

 

Fakturabetaling:

Fakturabetaling er netto 8 dager fra fakturadato. Hvis du betaler for sent, blir du belastet med renter på restbeløpet. Ved for sen betaling skal du betale renter fra forfallsdatoen og inntil betalingen er mottatt. Renten beregnes ut fra en rentesats på 1,5%, dog minimum NOK 50. Hvis vi ikke mottar betalingen din, vil du motta en purring med et purregebyr på 100 NOK pr. gang.

 

Levering:

Varene dine leveres med GLS. Hvis du har spesielle ønsker / behov i forhold til levering av bestillingen din, er du velkommen til å sende oss en e-post på kontakt@insektnett.com.

 

Angrerett og reklamasjon:

Du bør kontrollere pakken for synlige feil og skader ved mottakelse og avhenting. Hvis pakken er skadet skal du nekte å motta den og deretter umiddelbart kontakte oss. Du har 14-dagers angrerett på kjøpet. Hvis du angrer på kjøpet, pakker du bare varen forsvarlig og sender den tilbake med en kopi av ordrebekreftelsen. Varen skal returneres i samme stand som du mottok den. Du skal selv betale for frakten på returpakken, men vi betaler for å sende en ny pakke hvis du velger å bytte mot andre varer / størrelser. MERK! Du må være oppmerksom på at returretten ikke gjelder skreddersydde nett / varer og varer etter mål. Du kan velge å få pengene tilbake til kortet du betalte med. Hvis den returnerte varen ikke er i akseptabel tilstand, vil du bli kontaktet av oss for nærmere avtale.

 

Reklamasjon:

Hvis du finner feil eller mangler i produkter, bør den sendes til Insektnett.com innen rimelig tid etter at feilen har dukket opp. Din reklamasjonsrett gjelder i utgangspunktet i 2 år fra mottakelse (monteringsdato for monterte nett av oss).

 

Personvernpolitikk:

Vi bruker utelukkende de oppgitte personopplysningene dine til å behandle bestillingen din og gir ikke noen form for informasjon til tredjeparter. Alle rettigheter er sikret i samsvar med personvernloven.

 

Informasjonskapsler:

Fluenett.no bruker informasjonskapsler for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt. Du kan lese mer i vår bruk av informasjonskapsler.

Trygg handel: Du kan handle trygt på Insektnett.com da alle transaksjoner foregår via en trygg betalingsforbindelse.

Contact to Listing Owner

Captcha Code