Dreie/vippe-vinduer​

For dreie/vippe-vinduer monterer vi insektnettet på utsiden av vinduet i en av våre faste rammer med 4–8 små “vridere”, som dels holder nettet godt på plass og dels muliggjør at nettet kan fjernes uten bruk av verktøy. Å vaske både vinduer og insektnett blir dermed en ukomplisert oppgave som enkelt kan gjøres etter behov.

Dessverre er det ikke mulig å montere på våre andre nettyper, da vinduet vil komme i kontakt med rammen fordi det åpnes innover.

Kjæledyr hjemme? Ikke noe problem!

Nettene våre med fast ramme, som denne løsningen for dreie/vippe-vinduer, kan leveres med et kraftig Petnet som tåler katter, hunder og andre kjæledyr med klør, tenner eller nebb.

Les mer om det kraftige Petnet her.

Pollenallergi?

Du kan vurdere å velge vårt pollennett, som stopper opptil 100 % av all pollen. Pollennettet er mer finmasket enn standardnettet og har en spesiell overflatebehandling som holder både pollen og insekter ute, men som slipper inn frisk luft.

Løsningen er bare en av mange i vårt utvalg av fluenett, insektnett og myggnett til vinduer.

Når en av våre samarbeidspartnere kommer og tar mål hos deg, kan de også gi råd om hvilken løsning som passer for deg, slik at du får et insektnett som ikke bare passer til vinduet, men også til dine behov.

De kan montere fluenett i nye rammer til vinduer og dører, eller du kan bytte ut nettet i dine allerede installerte fluenett, myggnett og insektnett.

Skifte ut nett?

Gå til butikken her

Ny installasjon?

Bestill en oppmåling her

Pris per vindu eller opptil 1 m² aluminiumsramme med påmontert insektnett i glassfiber.

Priser fra 1 100,-

880,- ekskl. mva.

Rammen leveres som standard i hvit (RAL 9010), men kan farges i så godt som enhver RAL-farge – les mer. Valgfri RAL-farge koster 30 % ekstra.

Petnet koster 375,- ekstra per m² (minimum 375,-).

Pollennett koster 475,- ekstra per m² (minimum 475,-).

Prisene inkluderer ikke montering/levering.

Kontakt gjerne en av våre samarbeidspartnere for et tilbud. De kan eventuelt også komme og gjøre en profesjonell oppmåling, slik at du er sikker på at alt blir korrekt.