Insektnett til næringslivet: Porter, dører, vinduer og ventilasjon

Vi leverer skreddersydde løsninger innenfor insektnett til ventilasjon, vinduer og porter til det danske næringsliv, pleiehjem, offentlige institusjoner, restauranter, matvarevirksomheter og mange flere.

Vi har stor erfaring med insektnett til industrien (se referanser), selv under vanskelige forhold.

Alle innganger skal sikres

Nettingdører, nettingvinduer, samt netting foran takvinduer er f.eks. en nødvendighet for en lang rekke matvarevirksomheter over hele landet, for å kunne oppfylle myndighetenes krav til hygienen i disse virksomhetene.

Også hensynet til medarbeidernes behov for frisk luft betyr i mange tilfeller at det er nødvendig å montere et insektnett foran vinduer og dører, for å kunne få den friske luften inn, uten å samtidig slippe inn insekter eller fugler.

"Vi kan holde insekter ute fra kjøkkenet, samtidig som vi kan ha døren åpen når det er fint vær ute."

Peter, gastronomisk leder ved Madklubben i Aarhus.

Se videoen om hvorfor Insektnett.com`s insektnettdør var den beste løsningen for den populære take-away restauranten i Aarhus.

Bruk våre mange års erfaringer

Insektnett.com ble etablert i 1994 og vi importerer alle våre insektnettprodukter fra USA og Holland.

Aluminiumsprofilene importeres i hele lengder, som deretter kuttes etter mål til den enkelte oppgave og monteres på eget verksted. Hele produksjonen foregår derfor uten fordyrende mellomledd.

Vår hovedleverandør er The RITESCREEN Company fra USA. Denne virksomheten ble etablert i 1948, og er med sin mangeårige erfaring og sitt høye kvalitetsnivå, blitt verdens største leverandør av insektnett og dermed også en garanti for et godt produkt.

Fødevarestyrelsens Hygiejnevejledning

“Hold skadedyr unna. Sikre lokalene slik at insekter og skadedyr ikke kommer inn.” Skriver Helse- og omsorgsdepartementet, Landbruks- og matdepartementet, og Nærings- og fiskeridepartementet i næringsmiddelhygieneforskriften (Kapittel 1, §1).

  • Hold vinduer og dører lukket.
  • Vurder bruk av insektnett
  • Ha ryddige og rene lokaler
  • Sørg for å tette rundt rørganger og hold ventilasjonsganger rene.

Insektnett.com tilbyr skreddersydde løsninger til blant annet matvareprodusenter, som overholder gjeldene krav.

Hva sier loven?

“Planløsningen, utformingen, oppføringen, plasseringen og størrelsen på lokaler som brukes til næringsmidler, skal være slik at det er mulig å holde en god næringsmiddelhygiene, herunder beskytte mot forurensing og særlig bekjempe skadedyr. “

Les mer om loven innenfor næringsmiddelhygiene hos Mattilsynet (som forvalter Helse- og omsorgsdepartementets, Landbruks- og matdepartementets, og Nærings- og fiskeridepartementets Næringsmiddelhygieneforskrift):

mattilsynet.no

Vi lever av fornøyde kunder!

Og dem har vi heldigvis hatt mange av i løpet av 25 år, innenfor en lang rekke forskjellige bransjer. Her er et lite utvalg, av noen av virksomhetene, som vi har hjulpet med å sikre alt fra elektronikk og legemiddelproduksjon, til matvareprodusenter og uvurderlige kunstverk:

Virksomheter

Offentlige institusjoner

Og mange, mange flere…

Enkel å rengjøre og vedlikeholde

Både nettdører og nettvinduer vil med tiden bli støvete og skitne, da rester fra fluer og andre insekter vil bli sittende igjen på nettet. Insektnettrammene er derfor designet slik at de enkelt kan tas ned, og settes opp igjen på et øyeblikk uten at du trenger å bruke verktøy. Alle våre produkter kan rengjøres med alminnelige rengjøringsmidler, med en myk børste under en vask eller en vannslange.

Les den komplette veiledningen i rengjøring og vedlikehold av insektnett her.

Ønsker du rådgivning til hvordan din virksomhet kan sikre et følsomt inneklima?

Vi står til rådighet som rådgiver i forbindelse med nybygg, renovering eller sikring av eksisterende produksjonsmiljøer. Jo før du involverer oss, jo bedre resultat kan vi levere. 

Dra nytte av vår mer enn 25 års erfaring ved å ringe eller skrive allerede i dag:

Kontaktskjema

+45 98 54 43 11

kontakt@insektnett.com