Våre dyktige montører står klare til å hjelpe deg uansett hvilket problem du måtte stå ovenfor, og spesialtilpasser tilbudet til dine individuelle behov.

Våre erfarne montører

Myrlunds Fix og Mix

Alle kjenner vel den irriterende følelsen av insekter som kommer flyvende inn og forstyrrer det harmoniske inneklimaet i hjemmet. Så hvem ønsker vel ikke å slippe alle disse irriterende bekymringene med å ha flyvende insekter innendørs? Slipp frisk luft inn i rommene og hold insektene utenfor med vårt store utvalg av insektnett. Få de oppsatt av våre dyktige montører, helt uten bekymringer.

Hos Insektnett.com har vi levert og installert fluenett, myggnett og insektnett til både privatpersoner og bedrifter i mange år og vi har mange års erfaring innenfor bransjen. Vi sikrer deg høykvalitetsprodukter fra et anerkjent selskap og leverer tjenester fra kvalifisert fagfolk.

 

Få hjelp fra våre erfarne montører

Våre erfarne montører hjelper deg med å skreddersy løsninger som passer til alle vinduer, dører eller ventiler, og du kan være trygg på at du vil oppnå et sunt innvendig bo- eller arbeidsmiljø. Det å sette opp insektnett kan være litt av en oppgave, og det kan være en utfordring og få tilpasset nettene til forskjellige mål, størrelser og installeringssteder slik at de opprettholder sitt formål fullt ut.

Ved å velge en av våre dyktige montører, sparer du ikke bare tid og hodebry, men du får en høykvalifisert montør til å utføre arbeidet. Da kan du være sikker på at det settes opp riktig og at det vil holde i lang tid fremover.

 

Spesialtilpasset oppsetning av insektnett

Velinstallerte insektnett er avgjørende for å gi god ventilasjon og samtidig forhindre at insekter og annet avfall kommer inn i ditt hjem eller virksomhet. Uansett om du skal ha standardmål eller spesialmål, finner du dette hos oss. Alle våre nett er laget av kvalitetsmaterialer som er perfekte for å gi sikkerhet uten at det går på bekostning av utsikten.

Det kan være vanskelig å navigere i nøyaktig hvilke insektnett som er riktig for en selv, og derfor vil det i de fleste tilfeller være en god ide å få hjelp av en profesjonell montør som ut fra et faglig ståsted og ut fra det enkelte prosjekt kan avgjøre hvilken nettløsning og montering som vil være den riktige.

 

Finn en samarbeidspartner nær deg

Våre kvalifiserte fagfolk vil måle, lage og tilpasse insektnettet ditt på stedet og det tar vanligvis bare noen få timer å fullføre jobben. Hvis det skulle være behov for mer avanserte, skreddersydde eller spesialtilpassede løsninger, vil våre montører lage de nødvendige komponentene som trengs før de installeres på dører eller vinduer. Finn en av våre samarbeidspartnere i nærheten av deg, og ta kontakt i dag for å se hvilke muligheter, tjenester og tilbud de kan tilby deg.

 

Mangler din bedrift på listen? Bli insektnettmontør for oss

Hos Insektnett.com er vi hele tiden opptatt av å utvikle oss og av å kunne tilby kvalifiserte tjenester landet over. Vi ser hele tiden etter samarbeidspartnere i form av små eller mellomstore bedrifter i Norge som ønsker å bli insektnettmontører og som vil være med på å selge og å installere insektnett for våre kunder. Din suksess betyr noe for oss og som partner/montør hos oss vil du kunne dra nytte av Insektsnett.com sine mange tjenester og produkter, samt mange års erfaring på markedet.

Med vårt tilbud av tjenester kan du bidra til å utvikle vårt tilbud og våre allerede velutviklede løsninger, samt bidra med din bedrifts innovative løsninger og ekspertrådgivning slik at vi sammen kan tilby gode tjenester og håndverk av høy kvalitet til alle våre kunder.

 

Bli en del av en anerkjent bedrift

Insektnett har mange fornøyde kunder over hele Skandinavia, og vi har et felles mål: Å tilby pålitelige, innovative og brukersentrerte løsninger for våre kunder. Få kontakt med nye kunder og bidra til å utvikle din egen bedrifts fremdrift og vekst, samtidig som dere får muligheten til å ta inn et stort utvalg av allerede veletablerte produkter i høy kvalitet i din egen bedrift.

Vi hjelper din bedrift med å finne nye kunder og fremme relasjoner med eksisterende kunder for å åpne for et uutnyttet salgspotensiale, fremme forretningen og øke kundetilfredsheten. Vi er med deg på hvert trinn av vårt samarbeid, og sørger for å utvikle horisonten av kunder og kunnskap innenfor våre produkter, samt installering og montering av insektnett.

 

Videreutvikling i et kompetent miljø

Ved å bli insektnettmontør for Insektnett.com får du en unik mulighet til å videreutvikle din bedrift i samarbeid med en virksomhet som har mange års erfaring innenfor området. Du får tilgang til kunder, prosessen rundt tjenestetilbudet og det håndverksmessige bak det å komme opp med tilpassede, skreddersydde løsninger for å tilby kundene våre tjenester – som de vil være tilfreds med.

Vi hos Insektnett.com gleder oss til å høre fra din bedrift. Ta kontakt i dag for en samtale omkring din bedrifts muligheter for å inngå et samarbeid med Insektnett.com.