Fluenett-, myggnett- og insektsnettdører

Er du lei av å alltid måtte være forsiktig med dørene om sommeren, for å holde insektene ute? Med våre fluenettdører kan du la hoved-/verandadøren stå på vidt gap og likevel holde insektene ute.

Når den norske sommeren kommer for fullt, tilbringer vi mye av tiden utendørs. Dørene i huset står ofte på vidt gap når man ikke trenger å bekymre seg om at varmen skal slippe ut, og da kan man lett gå ut og inn og nyte sommerværet. Men når man går inn om kvelden kan man oppleve at alle former for insekter har inntatt hjemmet mens man selv nøt været ute. fluenet.dk selger insektsnett for dører som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for dette. Bare la hoved-/verandadøren stå åpen. Døren med insektsnett holder insektene ute. Du kan dermed nyte frisk luft både ute og inne.

En dør med insektsnett fra fluenet.dk har den fordelen at nettet er nesten usynlig. Derfor blir ikke utsikten din nevneverdig hindret, uten at det trenger å gå på bekostning av de funksjonelle egenskapene.

Fleksible løsninger med fluenett

Vi tilbyr forskjellige løsninger for dører med insektsnett. Hvilken insektsnettdør som passer best for akkurat din dør avhenger av flere faktorer. Ta en titt på de ulike modellene våre, så er du godt forberedt når du får besøk av vår montør. Montøren gir deg naturligvis også råd om riktig løsning.

Vi har insektsnettdører i modellene ytterdør, skyvedør og rulledør. Ytterdøren monteres på karmen til din vanlige dør og brukes akkurat som en vanlig dør. Skyvedøren passer best for skyvedører og franske dører. Døren skyves fra side til side og krever minimalt med plass. Rulledører tar også mindre plass enn en vanlig dør, og her drar man nettet til siden som en slags loddrett rullegardin.

Hvis du har husdyr, kan det være smart, dersom du har en insektsnettdør i modellen ytterdør, å montere på et barne-/hundenett som forhindrer skader på nettet. Hvis du har katt/hund, anbefaler vi at du alternativt som minimum kjøper døren med Petnet montert. Det er ekstra sterkt og tåler klor og bitt.

Les mer om vårt Petnet her.

Det perfekte myggnettet til verandadøren

Har du en verandadør og ønsker at den ikke skal være en kjempestor inngang for insekter? Da har vi flere løsninger som fungerer som myggnett til verandadører. Se videoene her, hvor Maria demonstrerer vår ytterdør med insektsnett, perfekt for verandadøren.

Se flere videoer om produktene våre lengre nede på siden.

Ta en nærmere titt på produktene våre

Contact to Listing Owner

Captcha Code