Oppmåling til insektnett

Har du vært innom nettbutikken vår med fluenett og trenger å måle opp til dine egne vinduer og dører, da er det viktig å gjøre det riktig første gang.

Vi har tidligere forsøkt å gi råd og veiledning på denne siden, med oversikt over nøyaktig hvor det skal måles, men dessverre er vår erfaring at enkelte fortsatt gjør uheldige feil, som i verste fall fører til at produktet må skrotes, fordi det er klippet for kort.

I motsetning til gardiner, hvor et lite mellomrom ikke gjør så mye, blir et insektnett ineffektivt hvis det er til og med det minste mellomrom som insektene kan snike seg inn gjennom.

Derfor anbefaler vi i stedet, hvis du er i det minste i tvil om du har målt riktig, at du først vurderer å kontakte en av våre samarbeidspartnere som kan hjelpe deg med oppmåling og montering av insektnettet vårt.

Markus monterer en forsatsdør med insektnet hos en kunde

Slik sørger du for korrekt oppmåling

Vi hjelper deg gjerne med å måle riktig, det er veldig enkelt:

  1. Send oss bilder av alle vinduer og dører der du ønsker insektnett. 
  2. Vi markerer hvor du skal måle og sender deg de redigerte bildene. 
  3. Du sender oss målene på dine vinduer og dører. 
  4. Vi gir et uforpliktende tilbud på de ønskede produktene som passer inn i dine rammer. 

Du er selvfølgelig også velkommen til å spørre om hvilken løsning vi vil anbefale til akkurat ditt hus. Vi kan gi råd om eventuelle tilvalg eller alternative produkter, f.eks. hvis du har kjæledyr, om vinduet åpnes innover eller utover osv. Se eventuelt vår veiledning for valg av riktig insektnett her.

Bruk skjemaet under eller send oss ​​en e-post på kontakt@insektnett.com – så kommer vi tilbake til deg innen 1–2 hverdager 🙂

Foretrekker du å snakke med oss, kan du alltids få tak i oss på +45 98 54 43 11.

Contact to Listing Owner

Captcha Code