En frontdør med insektnett passer for alle

Vi selger dører med insektnett, fluenett og myggnett. En frontdør med insektnett passer til så godt som alle dører og er en funksjonell og brukervennlig løsning.

En frontdør med nett monteres rett på utsiden av dørkarmen på din vanlige dør og fungerer deretter som en vanlig dør. En frontdør er utstyrt med et nett som sikrer hjemmet ditt mot alle slags fluer, mygg og insekter.
Vår frontdør med insektnett monteres utvendig på dører som åpnes innover, eller innvendig på dører som åpnes utover. Frontdøren med insektnett monteres på utsiden eller innsiden av karmen med de medfølgende aluminiumsrammene.

Våre insektnettdører er så stabile i konstruksjonen at vi kan fjerne midtstangen dersom du ønsker fritt utsyn.

Med en frontdør med nett fra oss har du markedets beste beskyttelse mot insekter gjennom hele sommerperioden. Du har nå muligheten til å lufte ut og samtidig holde alle slags insekter borte fra hjemmet.

Insektnett fra insektnett.com leveres etter mål

Med insektnettdører fra insektnett.com får du den beste løsningen. Når du bestiller en frontdør fra insektnett.com, kan du få profesjonell oppmåling via en av våre samarbeidspartnere. Ut fra målene kan montøren gi deg tilbud på en komplett løsning med alt du trenger innen insektnett. Montøren tar målene med tilbake til verkstedet der nettene produseres, hvoretter han leverer og monterer den ferdigproduserte døren og andre bestilte insektnett. Når du kjøper en frontdør, er det viktig at den har en størrelse som passer til målene på døren din. En frontdør monteres på dørkarmen, og det er målene på denne karmen døren må passe til. Vi anbefaler at du lar en av våre samarbeidspartnere ta riktige mål til døren. På denne måten er du garantert det beste resultatet, og det er som regel inkludert i prisen.

Hvis du har barn eller dyr hjemme, kan du installere det kraftige klore- og bitebestandige Petnet eller kjøpe barne-/hundegitter til frontdør, for å beskytte døren fra daglig bruk av barn og kjæledyr.

Du kan også kjøpe en automatisk dørlukker til frontdøren. Den sørger for at døren holdes lukket selv om du glemmer å lukke den bak deg, slik at du alltid har et insektnett foran døren og dermed fritt kan nyte et insektfritt hjem.

Frontdører – Tekniske detaljer

En frontdør med nett monteres rett på utsiden av dørkarmen på din vanlige dør. Eventuelt lages en ny karm, som monteres i den eksisterende karmen.

Døren leveres alltid med aluminiumsramme for direkte montering på den originale dørkarmen, eller vi kan montere ny karm på veggen, slik at man unngår skruer i døren.
Frontdøren er laget med 1″ x 2″ aluminiumsprofiler.

Kraftige innvendige alu-hjørneskjøter gir en robust og stabil nettdør som ikke kan vri seg.

Aluminiumsprofilene er pulverlakkert.

Pris per dør inkl. dør, karm, nett, håndtak og gummilist.

Priser fra kr. 4 875,-

Kr. 3 900,- ekskl. mva.

Prisene inkluderer ikke montering/levering.

Aluminiumsrammen er vedlikeholdsfri og leveres som standard i hvit (RAL 9010), men kan farges i nesten alle RAL-farger – les mer. Valgfri RAL-farge koster 30 % ekstra.

Petnet koster 375,- ekstra per m² (minimum 375,-).

Pollennett koster 475,- ekstra per m² (minimum 475,-).

Alle våre frontdører med insektnett lages på spesialmål. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon. Eventuelt kan du bestille en profesjonell oppmåling via en av våre samarbeidspartnere.

Standard til frontdører og kan kjøpes som reservedeler

Trykknapp-håndtak

Trykknapp-håndtak foran på nettdøren

Gummilist

Justerbart bunnstykke med gummilist

Trykknapp-håndtak

Trykknapp-håndtak på baksiden av nettdør, lukkebeslag

Ekstrautstyr til frontdør

Barne-/hundegitter til beskyttelse av nett

Fra kr. 875,- inkl. mva.
Fra kr. 700,- ekskl. mva.

Automatisk dørlukker

kr. 625,- inkl. mva.
kr. 500,- ekskl. mva.