Insektsnettvinduer

Vinduer med fluenett, myggnett og insektsnett

Med fluenett på vinduene kan du lufte hele året rundt – uten at insektene følger med inn. Vil du ha en tilpasset løsning som passer perfekt til vinduene dine, kontakt en av våre partnere for en uforpliktende prat om dine ønsker og behov.

Kjenner du deg igjen – du vil gjerne lufte og slippe den friske sommerluften inn i huset, men vil samtidig helst slippe å få sommerens irriterende insekter i hus. Vi selger fluenettvinduer som helt stenger alle typer fluer, mygg og insekter ute, selv når vinduene dine står på vidt gap. På den måten kan du få frisk luft rett inn på kjøkkenet, i soverommet og der du ellers vil ha det – 100 % insektsfritt.

Insektsnettvinduer fra fluenet.dk har et enkelt og elegant utseende som gjør dem ideelle i alle hjem hvor man vil ha diskré og nærmest usynlige insektsnett. Du får den beste utsikten med insektsnettvinduer fra oss, uten at det går på bekostning av funksjonaliteten. Samtidig fungerer et fluenett som en helt naturlig og fullt integrert del av vinduene dine.

Brukervennlige fluenett

Insektsnettvinduer leveres og monteres som hel ramme med nett, og settes inn i karmen på dine eksisterende vinduer. Du kan fortsatt åpne og lukke vinduet.

Vi monterer patenterte aluminiumsrammer som er lette å rengjøre og som krever minimalt med vedlikehold. Våra insektsnett er laget i glassfiber, og det gjør dem ekstra robuste, og du kan derfor, som sagt, la dem sitte på året rundt. Hvis man likevel vil fjerne fluenettvinduene og sette dem vekk for vinteren, eller for å rengjøre dem, kan rammene demonteres, til det igjen er tid for å montere nettene igjen for neste sesong.

Insektsnettvinduer fåes i forskjellige modeller som du kan se her. Alle er tilpasset for å kunne brukes så enkelt og effektivt som mulig, og samtidig gjøre det mulig å bruke selve vinduet.

Husdyr i hjemmet?

Alla våre produkter med fast ramme kan leveres med sterkt nett som tåler klør og poter – les mer om Petnet her.

Contact to Listing Owner

Captcha Code