Vår insektnett rullegardin kan monteres både vertikalt og horisontalt, foran vinduer eller dører.

Rullegardin med myggnett, som holder insektene ute


Rullenettet med myggnett fra insektnett.com fungerer nøyaktig som en vanlig rullegardin, bortsett fra at det lukker helt til vindusrammen. Rullegardinet passer til alle boligtyper og nesten alle typer vinduer. Med myggnett for vinduene unngår du at noen form for flygende insekter kommer inn i hjemmet ditt. Rullegardinet gjør det enkelt å betjene vinduet uten å måtte fjerne det fastmonterte nettet. Du trekker bare opp nettet for å åpne eller lukke vinduet, og deretter trekker du det umiddelbart ned igjen, slik at insektene ikke finner veien inn gjennom det åpne vinduet.

Rullegardin med insektnett etter mål

insektnett.com kan levere rullegardin i standardmål. Vårt utvalg spenner fra bredder på 43 cm til 153 cm med intervaller på 2,5 cm, totalt 45 forskjellige bredder som standard. Vi tilbyr også spesialmål, der nettet produseres etter målene på dine vinduer. Nettet dekker vindushøyder opptil 170 cm, uansett hvilken størrelse du kjøper. Du kan kjøpe rullegardin i standardmål eller som spesialmål direkte via vår nettbutikk – raskt og enkelt. Ønsker du gratis oppmåling, kan du kontakte en av våre samarbeidspartnere. De vil komme ut og måle opp for myggnett, fluenett og insektnett, slik at du er helt sikker på å få et nett som passer perfekt til dine vinduer.

Insekt rullegardin av høy kvalitet

Kjøp rullegardin myggnett hos insektnett.com, så er du sikret nett i den beste kvaliteten og med lengst mulig holdbarhet. Rullegardin med nett fra insektnett.com sikrer deg nett med mange års holdbarhet. Systemet er bygget inn i en ultrakompakt aluminiumskassett. Glideskinnene er også laget av aluminium, noe som gjør at de holder seg pene og funksjonelle i mange år. Selve nettet er laget av glassfiber, og det er derfor svært motstandsdyktig og kan sitte i vinduet i mange år uten å vise tegn til slitasje. insektnett.com importerer materialene til våre myggnett fra noen av markedets beste produsenter.

Se monteringsveiledningen for myggnettrullegardin her.

Fungerer også til ovenlysvinduer

Pris pr. rullenett med skinner og rammer i aluminium.

Priser fra kr. 1 625,-

Kr. 1 300,- ekskl. mva.

Rammen leveres som standard i hvit (RAL 9010), men kan farges i så godt som enhver RAL-farge – les mer. Valgfri RAL-farge koster ~30 % ekstra.

Pollennett koster 475,- ekstra per m² (minimum 475,-).

Prisene inkluderer ikke montering/levering.

Kontakt gjerne en av våre samarbeidspartnere for et tilbud. De kan også komme og gjøre en profesjonell oppmåling, slik at du er sikker på at alt blir korrekt.

Contact to Listing Owner

Captcha Code