I løpet av de siste somrene har det skjedd en gradvis utvikling med langt flere av de blodsugende skapningene enn før. Her snakker vi ikke om vampyrer, men om mygg. En våt vår skaper gunstige forhold for klekking av mange myggegg i midlertidige vanndannelser og skog- og myrområder. Hvis den påfølgende sommeren er rik på varme, blir også myggen mer aktiv og ivrig på å stikke. Spesielt i skumringen og i de tidlige morgentimene er myggen ute for å forsyne seg. Mange blir så irritert over de små plagene at de går til motangrep med alle slags midler i kampen mot den surrende og stikkende myggen.

De varme sommerkveldene og nettene kan være vanskelige å komme seg gjennom når myggen først seg kommer inn i hjemmet. Det finnes mange tips for å unngå å våkne opp med en hel rekke sviende myggestikk på kroppen. Myggspray, myggoljer, dempet belysning, bukser og langermede skjorter er bare noen av dem. Avhengig av antall mygg og hvor du er, er ikke disse tipsene alltid nok til å holde myggen unna.

 

Unngå myggstikk med myggnett

Vil du unngå å få sommeren ødelagt av kløende myggstikk, kan du beskytte deg effektivt med et myggnett. Både i boligen, campingvognen og på hytta er det lurt å skjerme vinduer og dører mot myggen.

Som et stort spesialistselskap innen produksjon og montering av fluenett, myggnett og insektnett anbefaler vi alltid deg som plages av mygg, å velge den mest effektive løsningen på problemet. Det er ingen vei utenom. Skal myggen holdes ute, er det myggnettene som må gjøre jobben.

I tillegg til myggnett i vinduene kan det være en god løsning å montere en frontdør med myggnett. Frontdør med myggnett er en praktisk og funksjonell konstruksjon som monteres rett på dørkarmen. Den fungerer dermed som en ekstra dør, men som ikke hindrer deg fra å lage gjennomtrekk og lufte ut. Myggnettet holder mygg og andre insekter ute uten at dørene og vinduene dine trenger å være fullstendig lukket.

 

Klar for en myggfri sommer

Det er altså mulig å nyte sommeren uten å måtte bekymre seg for de små, summende skapningene. Våre samarbeidspartnere kan gjøre en profesjonell oppmåling av dine dører og vinduer for montering av myggnett. I tillegg står de for selve monteringen og gir deg selvfølgelig en fast pris på forhånd. Les mer om profesjonell oppmåling her.

Med et riktig installert myggnett kan du sove rolig i visshet om at hjemmet ditt ikke vil bli invadert av sultne mygg i løpet av de lyse sommernettene. Myggnett er en pen og nærmest usynlig løsning som kan tilpasses individuelle behov. Har du husdyr, kan du montere ekstra sterke nett eller et gitter for ekstra beskyttelse av nettene. Myggnett er din garanti for et insektfritt inneklima – hele sommeren.