Med plissénettet kan du enkelt holde insekter ute når du lufter ut. Plissénettet har et særegent utseende, og stilen gir også mindre innkommende lys enn vårt rullenett. Dette kan være en fordel dersom man i tillegg til insekter også ønsker å skjerme litt for solen. Ønsker du å stenge lyset helt ute, kan du vurdere vår DUO-plissé , som i tillegg til insektnett også har blendingsgardin.

Nettet kan monteres på innsiden eller utsiden av karmen, så det er ikke noe problem å la vanlige gardiner henge over.

Kombinasjonen av plissénettet og de faste aluminiumsrammene gjør at nettet også kan monteres i skrå- og takvinduer uten at det bøyer seg innover eller henger.

Nettet kan monteres på innsiden av alle vinduer som åpnes utover. Bare rull opp nettet når du vil skjule det eller når du skal betjene vinduet. Ved takvinduer som er hengslet på midten, er det som regel rikelig med plass til at vinduet kan stå åpent samtidig som nettet er trukket for (se eksempel i galleriet lenger ned).

Nettet er sort, og aluminiumsrammen er hvit (RAL 9010). Nettet passer til karmer med høyde opp til 155 cm og finnes i breddene 63 cm, 83 cm, 103 cm og 123 cm. Bredden kan skjæres til med opptil 20 cm.

Lekkert plissénett til vegg-, skrå- og takvinduer

Nytt plissénett?

Gå til nettbutikken her

Hjelp med nye installasjoner?

Bestill profesjonell oppmåling

Pris per gardin med skinner og rammer i aluminium.

Priser fra kr. 1 750,–

Kr. 1 400,– ekskl. mva.

Alle priser er uten montering og levering.

Leveres i hvit (RAL 9010).

Produktet kan ikke farges i andre farger, og det er ikke mulig å endre nettype til Petnet eller Pollennett. (Du kan se produkter som tilbyr disse alternativene, ved å følge lenkene).

Har du spørsmål om produktet eller ønsker et uforpliktende tilbud, er det bare å kontakte oss på e-post eller telefon. En av våre samarbeidspartnere kan eventuelt komme hjem til deg og gjøre en profesjonell oppmåling, slik at du er sikker på at alt blir korrekt.