Få ro både dag og natt med insektnett til barnerommet

Søvn er viktig for barn, og summende insekter kan gjøre det vanskelig å sovne og kan også vekke barna med et stikk. Som forelder er det derfor fint å kunne sikre barnet mot uønskede gjester, både dag og natt.

Å lukke vinduet er ikke nødvendigvis optimalt: Det blir raskt et dårlig inneklima med tung luft, lite oksygen og mye fuktighet. I tillegg kan det bli en innestengt lukt hvis man ikke lar det slippe luft inn på grunn av insekter.

Hold insekter og sol ute – få frisk luft inn

Mange av kundene våre er svært fornøyd med vår DUO-plissé-løsning, ikke kun til barnerom for de minste, men også ungdom som frustrert lukker vinduet og trekker for, for å unngå fluer som summer rundt, samt sjenerende lys på skjermen når de sitter og gamer.

DUO-plissé har den unike fordelen at det gir deg både myggnett og blendingsgardin i ett – med enkel tilgang til å betjene vinduet samtidig. Det kan monteres enten vertikalt eller, som på bildet, foran et takvindu.

Bli kvitt bryet med et "vanlig" myggnett til sengen

Vanlige myggnett kan være vanskelig å sette opp og ikke minst å bruke. Plutselig er man også helt innelukket i sitt lille gjennomsiktige telt. Insektene surrer fortsatt rundt og kan både ses og høres. Så det å stå opp om morgenen, eller om natten for et glass vann, krever mye arbeid som man helst vil slippe.

Og det kan du: Våre insektnettløsninger kan monteres både inne og ute, så uansett hvilken type vinduer du har, kan du få frisk luft inn og la insektene forbli ute.

Bestill en profesjonell oppmåling til myggnettet

Ønsker du og barna dine å sove uforstyrret om natten og slippe gjenskinn fra skjermer og summende insekter på dagen, kan du bestille en profesjonell oppmåling via en av våre samarbeidspartnere i dag. Du vil også kunne få en nærmere forklaring om de ulike produkttypene. Oppmåleren kan gi deg råd om hvilke typer nett som passer best til akkurat dine vinduer. Senere kan du få et tilbud på produkter og eventuelt installasjon.