Det beste insektnettet for deg er det som passer dine behov, har riktig størrelse og farge, og som vedlikeholdes på riktig måte. Her finner du en komplett veiledning, og har du spørsmål, er du selvfølgelig velkommen til å ringe eller skrive til oss.

Velg riktig insektnett

Få hjelp til å velge riktig insektnett! Vi går gjennom de ulike vurderingene du bør gjøre før du velger et insektnett. Vi har løsninger for alle, men hva passer til akkurat ditt hjem?

Oppmåling for insektnett

Hvordan skal du måle for at nettet skal passe helt perfekt? Se veiledningen vår, eller bestill en oppmåling via våre erfarne samarbeidspartnere. Vi kommer gjerne på besøk til deg og finner de eksakte målene og viser deg våre ulike løsninger.

RAL-farging av produkter

Stuevinduer med fluenet

Mange av produktene våre er tilgjengelige i en valgfri RAL-farge. I oversikten vår kan du se fargene og få hjelp til å se hvilken farge din vindus- eller dørkarm har.

Vedlikehold av insektnett

6. Det færdige produkt inspiceres for at sikre høj kvalitet.

For at nettene dine skal vare så lenge som mulig, er det noen forholdsregler du kan ta. De er enkle å rengjøre og oppbevare om vinteren hvis du ønsker å ta dem ned. Se mer her.